Alles wat je weten wil over een jongerenvakantie Lloret de Mar

alles_wat_je_weten_wil_over_een_jongerenvakantie_lloret_de_mar.jpg

Lloret de Mar is dé party-bestemming van Spanje. De badplaats is schitterend gelegen aan een baai aan de Costa Brava en heeft ruim 400 discotheken, kroegen en restaurants, heerlijke hotels, talloze appartementen en parelwitte strandenplek! Kortom, de perfecte bestemming voor een vakantie voor zon, zee en feest!

Het ultieme uitgaansparadijs

Lloret de Mar is helemaal ingesteld op jongeren en heeft dus ook alles wat je van een jongerenvakantiebestemming mag verwachten in huis. Overdag ga je lekker relaxen op het strand of word je juist actief; diverse watersporten kunnen er in Lloret de Mar beoefend worden. In  het oude centrum of aan de boulevard is het leuk om te slenteren en te shoppen. Verder kun je in Lloret de Mar meedoen aan veel activiteiten. Maar het belangrijkste is natuurlijk het beroemde uitgaansleven met top dj’s en feesten in Nederlandse café’s. In de avonduren verandert Lloret de Mar in één groot uitgaanscentrum en een zee van licht en neonreclame. In de Beachbar Olé kun je de heerlijkste cocktails krijgen en je kunt helemaal los gaan bij de muziek van bekende dj’s als Tiësto, Chucky en Vato Conzalez in de meest fantastische disco’s, zoals Revolution en Colossos. De laatste doet zijn naam eer aan want hij biedt ruimte aan maar liefst 2500 personen en er zijn drie dansvloeren waar ze verschillende muziek draaien.

Op deze website over Lloret de Mar lees je alles wat er te doen is de Spaanse badplaats, waar je het best kunt overnachten en welke plaatsen je beslist niet mag missen!